وي با اشاره به اين که اعتبارات مورد نياز نسبت به شناسايي ظرفيتهاي موجود در سطح استان پيشبيني شده، ادامه داد: در حوزه آموزش نيز اولويت رشتههاي آموزشي بر اساس ميزان تقاضا، کاربردي بودن محصولات، امکان راهاندازي کارگاهها و ايجاد اشتغال با حداقل سرمايهگذاري مدنظر قرار گرفته است.
معاون صنايعدستي البرز تصريح کرد: رشتههاي بافتههاي داري، تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي، زيورآلات سنتي، نقاشي و تراش شيشه در اولويت آموزش قرار دارند و ساير رشتهها نيز براساس نياز به هنرجويان آموزش داده ميشوند.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري البرز يادآور شد: در بخش نمايشگاهي با توجه به تازه تأسيس بودن استان و ارائه ظرفيتهاي موجود در زمينه صنايعدستي لزوم برگزاري نمايشگاه سراسري به شدت احساس ميشود و بر همين اساس پيشبينيهاي لازم در راستاي برگزاري نمايشگاه صورت گرفته است.
وي با اشاره به اين که مستندنگاري صنايعدستي استان البرز در اولويت قرار دارد، افزود: اين اقدامات در بخش مطالعاتي و پژوهشي انجام ميشود.
معاون صنايعدستي استان البرز در گفتوگو با ميراث آريا خاطرنشان کرد: طرحهاي احياي رشتههاي منسوخ شده، مطالعه و توليد نمونههاي بستهبندي و همچنين مطالعه برندسازي محصولات صنايعدستي استان در اولويتهاي بعدي قرار دارد.
او در پايان گفت: برگزاري مسابقات ميان هنرجويان به منظور ايجاد انگيزه، توسعه و ترويج فعاليتهاي آموزش صنايعدستي در فهرست برنامههاي اجرايي سال 91 معاونت صنايعدستي قرار گرفته است.
112/
انتهای پیام/